Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Επιδειξίας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε δύο γυναίκες μόλις έφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα

Image
επιδειξιας.jpg
 clock 14:46 | 06/11/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στις γυναίκες ένας επιδειξίας στον Βόλο ο οποίος μάλιστα μόλις αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση καθώς κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη εκ νέου από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, όπου τελικά συνελήφθη ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο γυναικών, ο δράστης, με μικρή χρονική διαφορά 20 λεπτών, προέβη σε άσεμνη πράξη σε βάρος τους, προσβάλοντας έτσι την τιμή και τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Η μία γυναίκα που έπεσε θύμα του, προσπαθούσε να εισέλθει στην πολυκατοικία όπου διαμένει, ενώ η δεύτερη να επιβιβαστεί στο ΙΧ της αυτοκίνητο. Έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε αμέσως, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 26,06 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, που φέρεται να είχε τελέσει τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 1ης Νοεμβρίου στον Βόλο, σε βάρος μίας ακόμη γυναίκας.

Χθες προσήχθη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση, ωστόσο ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή και θα δικαστεί τη Δευτέρα, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Μέχρι τη Δευτέρα η κράτησή του διατηρείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός υπάλληλος ψιλικατζίδικου που έπεσε θύμα ληστείας

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis