Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Viral ανάρτηση: «Δεν είναι όλες οι καραντίνες ίδιες»

Image
καραντίνα
 clock 12:27 | 24/04/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

«Δεν είναι όλες οι καραντίνες ίδιες.Οι άνθρωποι αυτοί μου επέτρεψαν να φωτογραφίσω το μοναδικό παράθυρο της ημιυπόγειας γκαρσονιέρας τους,τα είπαμε και λίγο.Το σπίτι είναι 28 τετραγωνικά,η σύζυγος δούλευε σε καφετέρια που τώρα είναι κλειστή,ο σύζυγος απολύθηκε λίγο πριν ξεκινήσει αυτή η κρίση,δούλευε σε εταιρεία security & ακόμα περιμένει την αποζημίωσή του.Έχουν 2 παιδιά 3 & 9 ετών.Έχουν μία τηλεόραση παμπάλαια,δεν έχουν internet,έχουν όμως ένα κινητό τηλέφωνο,το δεύτερο είναι κομμένο.Ευτυχώς ο Δήμος τούς φέρνει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά.Δεν τους έχει πάρει κανείς συνέντευξη,δεν έχουν παίξει και σε σποτάκια για το "Μένουμε σπίτι"».

Αυτό είναι το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση μαζί με τη φωτό του φωτογράφου Χάρη Παπαδημητρακόπουλου και αφορά την οικογένεια ενός ημιυπόγειου, στην Καλλιθέα, η οποία βιώνει τη δική της μη προνομιούχα καραντίνα. Το ποστ μάζεψε χιλιάδες λάικ, 13.000 μέχρι στιγμής. 

Η ανταπόκριση του κόσμου στην ανάρτηση αυτή ήταν τεράστια. Τόσο που βγήκε κάτι καλό, τελικά. Όπως μάθαμε από το update που έγινε στην ανάρτηση: «Πριν λίγο με ενημέρωσε ο σύζυγος πως αύριο ξαναπιάνει δουλειά, κάποιος καλός φίλος από εδώ μέσα θα τον προσλάβει. Τον ενημέρωσα για τις πολύ συγκινητικές αντιδράσεις σας, σας ευχαριστεί και σας παρακαλεί να βοηθήσετε όποιον γείτονά σας έχει ανάγκη. Σας ευχαριστώ κι εγώ». 

Η πολύ φωτεινή πλευρά των σόσιαλ μίντια μόλις αποκαλύφθηκε. 

via

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis