Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία με 36χρονη: Έπεσε από τον 3ο όροφο και σκοτώθηκε

Image
μπαλκόνι - πτώση
 clock 14:16 | 14/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Δευτέρας (13.06.2022) μια 36χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Παγκράτι, από μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, ωστόσο γλίστρησε και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετάφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Τροχαία δυστυχήματα: Νεκροί μία ηλικιωμένη γυναίκα και ένας 26χρονος

Μετά την θανατηφόρα παράσυσρση στον ΒΟΑΚ με θύμα έναν 58χρονο, νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, αλλά τον 66χρονο στην Πάτρα που βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από ανήλικο που πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του για να κάνει βόλτα, δύο νέα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν, μέσα σε λίγες ώρες σε Χαλκιδική και Αστυπάλαια.

Περίπου στις 02.45 τα ξημερώματα, στο 13ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Μουδανιών - Παλιουρίου, στο ύψος της Νέας Φώκαιας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού του.

Το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα σημειώθηκε σήμερα το πρωί και στην Αστυπάλαια, όταν αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε πλαγιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν επίσης 3 τραυματίες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στο Nοσοκομείο Ρόδου με το Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε τον μασέρ που... παρενόχλησε σεξουαλικά τη σύζυγό του

Κρήτη: Ελεύθερος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε τον 58χρονο

Ανήλικος πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του για βόλτα και σκότωσε δικυκλιστή

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis