Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον βρήκαν νεκρό στη στέγη, μετά από μέρες

Image
νεκρός
 clock 11:40 | 03/09/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε 81χρονο Έλληνα φαίνεται πως ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.



Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένες ένοικος του παραπήγματος έμενε μόνος του σε αυτό, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς κούτσαινε στο ένα πόδι - αιτία για πολλές άλλες πτώσεις που είχε κατά το  παρελθόν.



Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, έχουν περάσει αρκετές ώρες έως και μέρες από τη στιγμή που κατέληξε ο άτυχος άντρας, καθώς η σορός βρίσκεται στο στάδιο της σήψης.



Εικάζεται ότι χτύπησε ενώ εργαζόταν και κατέληξε αβοήθητος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ανέβηκε στη στέγη του παραπήγματος για να πραγματοποιήσει εργασίες στεγανοποίησης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ζητούσε από γείτονές του λαμαρίνες για να σκεπάσει την οροφή του σπιτιού του.

Image
στέγη



Νωρίτερα σήμερα τη σορό του άτυχου άνδρα είδαν περίοικοι πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.



Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του. Εκτιμάται ότι ο ηλικιωμένος δεν βρίσκεται εν ζωή εδώ και περίπου 48 ώρες.





Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που έχασε την μία του κόρη. Η δεύτερη κόρη του τον αναζητούσε, αλλά μάταια, τα τελευταία 24ωρα.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Νεκρός 54χρονος άνδρας – Έπαθε ανακοπή στη μέση του δρόμου

Ηράκλειο: Πλακώθηκαν στο ξύλο - Αναστάτωση και πάλι στην περιοχή

Κρήτη: Την βρήκαν νεκρή με τραύμα στο κεφάλιψ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis