Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα

31χρονος
 clock 13:12 | 12/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου Γιώργου Μουζόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια εργασιών σε έργο ύδρευσης στην περιοχή Καλάθου της Ρόδου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, ο νεαρός εργάτης κατέβηκε σε χαντάκι βάθους άνω των δύο μέτρων για να διαμορφώσει τη βάση με άμμο ενόψει τοποθέτησης αγωγού.

Ξαφνικά, η πλευρά του σκάμματος υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να καταπλακωθεί από μεγάλες ποσότητες χώματος.

Η κατάρρευση ήταν τόσο σφοδρή, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του εργάτη. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να τον ανασύρουν και να του χορηγήσουν οξυγόνο, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη αργά.

Ο Γιώργος Μουζόπουλος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ηράκλειο: Ρήμαξαν τα αμπέλια οι νοτιάδες - Εικόνες καταστροφής

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 4χρονος πέφτοντας σε χαράδρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis