Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας 26χρονου αγνοούμενου - Πήγε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο

Image
τεμπη τρενα
 clock 21:24 | 02/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας ενός 26χρονου που επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, μιλά στο iefimerida.gr για τον γιο του που εξακολουθεί να αγνοείται, δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Τον γιο μου θα τον θυμάμαι σαν λεβέντη... Και χαμογελαστό... Οπως έφυγε από το σπίτι μας, για να πάει στην Αθήνα και να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο. Πήγε να γνωρίσει τα πεθερικά του στην Αθήνα για να δώσει λόγο. Η κοπέλα του είναι σε άσχημη κατάσταση. Νομίζει ότι φταίει αυτή για ό,τι συνέβη», είναι τα πρώτα λόγια του Παύλου Ασλανίδη.

O 26χρονος γιος του, επιβάτης στο βαγόνι 3, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Ήθελε να «δώσει λόγο» για να παντρευτούν σύντομα. Όμως τα τελευταία δύο 24ωρα ο γιος του αγνοείται. Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία και οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο γιος του έσβησαν…

«Με το παιδί μου μιλήσαμε όταν ξεκίνησε από την Αθήνα. Οι τελευταία λέξη που είπε ήταν “ξεκινάω”. Μετά το κινητό του ήταν κλειστό. Καλούσαμε, αλλά ήταν κλειστό. Σαν να μην είχε σήμα. Ήταν στο τρίτο βαγόνι. Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Ακόμα, τυπικά, είναι αγνοούμενος. Και περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA. Περιμένουμε να μας πάρουν τηλέφωνο. Αν έγινε η ταυτοποίηση ή όχι. Μας είπαν ότι μέχρι το απόγευμα θα μας ειδοποιήσουν. Να μην το βιώσει κανένας αυτό που ζούμε. Ειδικά για τη μητέρα του είναι δέκα φορές πιο δύσκολο. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατοί για τα άλλα δύο παιδιά μας».

Πατέρας αγνοούμενου στα Τέμπη: Δυστυχώς, πια, δεν έχουμε ελπίδα

Όπως λέει ο Παύλος Ασλανίδης, οι ελπίδες έσβησαν. Αυτό που ζητεί τώρα είναι η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων... Οχι μόνο του σταθμάρχη, όπως λέει, αλλά όλων όσοι ευθύνονται για την κατάσταση του δικτύου και για τη μη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας:

«Δυστυχώς, πια, δεν έχουμε ελπίδα. Έχουν περάσει δύο ημέρες, προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε... Δεν μπορούμε. Προσπαθούμε να το δούμε ρεαλιστικά. Αυτό που θέλουμε είναι η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Να μην καλύψει αυτούς που θα προσπαθήσουν να καλυφθούν. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι. Όχι μόνον αυτοί που φαίνονται τώρα μπροστά. Όλοι οι υπεύθυνοι. Όχι μόνο για το δικό μου το παιδί, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Γιατί, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα σκοτωθούν και άλλα παιδιά. Ζητάμε δικαίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύγκρουση τρένων: Απίθανο να βρούμε ζωντανούς στα συντρίμμια, λέει υποστράτηγος της Πυροσβεστικής

Τραγωδία στα Τέμπη: Οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα - “Οι νεκροί μας- τα κέρδη τους”

Τραγωδία στα Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που μια μάνα βλέπει σώα την κόρη της (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis