Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 40χρονης που παρέσυρε το λεωφορείο: «Μας το σκοτώσανε»

Image
Δυστύχημα Θεσσαλονίκη
 clock 20:47 | 02/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

υγκλονισμένοι είναι η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα της 40χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της την Τετάρτη (01/11), μετά από το τραγικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε πάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε η εργαζόμενη γυναίκα. Μέχρι στιγμής, τα αίτια του δυστυχήματος είναι άγνωστα, ενώ η μητέρα της 40χρονης ανατριχιάζει, όταν μιλά για τον θάνατο της κόρης της.

Η μητέρα της 40χρονης μίλησε στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τον θρήνο να κατακλύζει όλους τους ακροατές. Κλαίγοντας, η μητέρα της 40χρονης είπε πως «δεν ξέρω, δεν ξέρω. Εμένα το παιδί μου το κυνήγησε το λεωφορείο να το σκοτώσει. Εγώ μόνο αυτό ξέρω».

Η ίδια, χωρίς να μπορεί να πιστέψει το τι την έχει βρει, συνέχισε λέγοντας πως «τίποτα δεν μας είπαν, μόνο ότι μας το σκοτώσανε». «Είχε ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, πήγαινε σιγά – σιγά. Πήγαινε σιγά – σιγά το παιδάκι μου και ήρθε ο άλλος από απέναντι και το σκότωσε. Το σκότωσε», επαναλαμβάνει η μητέρα της 40χρονης, κλαίγοντας. Η μητέρα της είπε πως το θύμα φορούσε κράνος και πως «δεν ξέρω αν υπήρχε πιο προσεκτική οδηγός από αυτή. Δεν ξέρω, την κυνηγούσε ο χάρος».

«Είχε 2,5 χρονών κοριτσάκι να μεγαλώσει. Πού είναι το παιδί μου να μεγαλώσει το παιδί της;», κατέληξε η μητέρα της.

Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του οδηγού

Παράλληλα, ο πατέρας του οδηγού του λεωφορείου, ήταν εμφανέστατα σε βαθιά θλίψη, όταν εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή. Με δάκρυα στα μάτια, έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 40χρονης νεκρής γυναίκας. «Λυπάμαι για τη ζωή που χάθηκε».

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι μίλησε με τη γυναίκα του. Της είπε ότι “έκανα το δρομολόγιο και ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο. Τί έγινε;“. Δεν κατάλαβε τίποτα», ανέφερε ο πατέρας του οδηγού, ενώ πρόσθεσε πως «κάνουν εξετάσεις. Δεν ξέρω αν είχε τίποτα. Χρόνια οδηγός του ΟΑΣΘ. Πολύ προσεκτικός». «Τι να πω, λυπάμαι πολύ», ανέφερε ο πατέρας του οδηγού.

Ο πατέρας του οδηγού μίλησε και ζωντανά με την εκπομπή, όπου ανέφερε, αρχικά, πως «οι γιατροί κάνουν εξετάσεις [στον οδηγό], θέλουν να δουν από τι λιποθύμησε». Ο γιος του, ανέφερε ο ίδιος πως «δεν είχε τίποτα, τουλάχιστον δεν ήξερα εγώ να είχε κάτι. Δεν παραπονέθηκε για κάτι».

«Ήταν πολύ καλός οδηγός, προσεκτικός. Δεν είχε ούτε ατυχήματα, ούτε τίποτα. Χαμηλών τόνων, ήσυχο παιδί». Ο πατέρας του δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και ξεσπώντας σε λυγμούς, είπε πως «πιο πολύ για τη μάνα στενοχωριέμαι, που έχασε το παιδί της». «Τα συλλυπητήριά μου είναι το λιγότερο και τον πόνο της δεν μπορεί να τον καταλάβει κανείς. Μόνο ένας που χάνει καταλαβαίνει», κατέληξε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντοπίστηκαν σε μονή στην Αττική εκκλησιαστικές εικόνες και ξυλόγλυπτα που είχαν κλαπεί από μονές και ναούς της επαρχίας

Ηράκλειο: Παγκόσμια Πόλη Γαστρονομίας της UNESCO

Στην Κίνα για επίσημη επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Επαφές με την πολιτική ηγεσία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis