Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακό δράμα πίσω από την 6χρονη που υπέστη δύο ανακοπές - Πέθανε ο πατέρας της πέρυσι

Image
κορίτσι
 clock 09:12 | 13/11/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 6χρονης, που «έσβησε» το απόγευμα της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μετέβη αρχικά με τη μητέρα του στο κέντρο Υγείας Σοχού, καθώς είχε έντονη αδιαθεσία, και στη συνέχεια με παραπεμπτικό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, που εφημέρευε.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν καταπονημένο, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου και, κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους γιατρούς, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσα σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες επί μία ώρα, προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή την εξάχρονη -και, αρχικά, τα κατάφεραν.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς, κατά τη διαδικασία της διασωλήνωσης και της μεταφοράς στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, το παιδί υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή και έσβησε από τη ζωή από παθολογικά αιτία.

Είχε περάσει κορωνοϊό - Πριν έναν χρόνο χάθηκε και ο πατέρας της

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr κάτοικοι του χωριού Σοχού, όπου ζούσε η μικρή με τη μητέρα της, όλη η κοινωνία είναι συντετριμμένη και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το κοριτσάκι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όπως λένε, είναι το δεύτερο τραγικό γεγονός που βρίσκει την οικογένεια, αφού πριν από περίπου έναν χρόνο, ο πατέρας της εξάχρονης έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η εξάχρονη είχε περάσει κορωνοϊό λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ωστόσο έγινε καλά στην υγεία της.

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

«Μόνο οι γιατροί μπορούν να βρούν αν έχει σχέση αυτό ή όχι, βέβαια. Μόλις το παιδί άρχισε να έχει πρόβλημα εχθές, το πήρε η μητέρα και πήγαν γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Δεν κάλεσαν όμως ασθενοφόρο, διαθέτει μόνο ένα και πιθανότατα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό» καταγγέλλει κάτοικος, τονίζοντας ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή, καθώς, αν υπάρχουν δύο περιστατικά ταυτόχρονα, τότε δεν υπάρχει ασθενοφόρο να μπορεί να εξυπηρετήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαχαιρώθηκαν σε μαθητικό πάρτι - Δύο παιδιά στο νοσοκομείο

 

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες - Εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν μωρό που σταμάτησε να αναπνέει

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis