Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας και κόρη πέθαναν μέσα σε δύο 24ωρα

Image
νοσοκομείο
 clock 12:55 | 17/01/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου μίας 45χρονης γυναίκας από τον Αγιο Βλάσιο στο Πήλιο και του πατέρα της μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε στενούς συγγενείς και φίλους τους, που προσπαθούν να στηρίξουν την σύζυγο και μητέρα των δύο θυμάτων. Ήταν εκείνη που ευελπιστούσε και προσευχόταν για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Για ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε.

Η γυναίκα νοσηλευόταν για καιρό στο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν κατέληξε μετά από χρόνια πάθηση την Παρασκευή το βράδυ 13 Ιανουαρίου του 2023.

Ο 84χρονος πατέρας της, που επίσης νοσηλευόταν σε κλινική του Βόλου, έμαθε για τον θάνατο της κόρης του, αλλά κατέληξε και ο ίδιος, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια.

Η σύζυγός του και μητέρα της 45χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγες ώρες έχασε παιδί και σύζυγο. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, η οικογένεια αποχαιρέτησε τα δύο μέλη με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να λένε το τελευταίο αντίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Τον χτύπησαν άγρια και στην συνέχεια τον έπνιξαν...

Ηράκλειο: Στιγμές τρόμου για δύο γυναίκες - "Καθάρισαν" άμεσα οι αστυνομικοί

 

«Εγώ του έσπρωξα την καρέκλα»: Ομολόγησε το έγκλημα η 50χρονη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis