Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγαλείο ψυχής: Μαθητής Ειδικού Σχολείου πετυχαίνει στις πανελλαδικές

Image
Ψαραδέλης
 clock 13:06 | 02/09/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι έτσι κι αλλιώς μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Οι μαθητές πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους δυνάμεις – ψυχικές και σωματικές – για να πετύχουν τον στόχο τους και να εισαχθούν στη σχολή που θέλουν.

Πόσο μάλλον φέτος που ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω… και πόσο μάλλον για μαθητές που αντιμετωπίζουν επιπλέον δυσκολίες, όπως εκείνοι που φοιτούν σε ειδικά σχολεία.

Ωσόσο, τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, ένας μαθητής του Ενιαίου Ειδικού ΓυμνασίουΛυκείου Σύρου, ο Δημήτρης Ψαραδέλης, συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στη σχολή Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το ευχάριστο γεγονός ανακοινώθηκε την Παρασκευή από την ίδια την ιστοσελίδα του σχολείου με πολλές ευχές για καλή φοιτητική ζωή στον Δημήτρη, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να ζήσει ένα μεγάλο του όνειρο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε πανελλαδικές  εξετάσεις τελειόφοιτος μαθητής ειδικού σχολείου στη Σύρο.

Η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γι αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον Δημήτρη για το μεγαλείο ψυχής που έδειξε φτάνοντας σε μια σπουδαία επιτυχία κάτω από αντίξοες συνθήκες και ανισότητες, όσο και στους υπεύθυνους του σχολείου και στους καθηγητές οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται βαθιά ικανοποίηση και υπερηφάνεια για το ευχάριστο και πολύ σημαντικό γεγονός.

 

Πηγή: cyclades24.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis