Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό της 53χρονης - «Είναι έγκλημα, όχι αυτοκτονία», λέει ο αδερφός της

Image
Εξαφάνιση Κυψέλη
 clock 23:40 | 24/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην 53χρονη που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο, όπως «έδειξαν» τα αποτελέσματα DNA. Σημειώνεται ότι, τα ίχνη της γυναίκας αγνοούνταν από τις 23 Αυγούστου 2023.

Ανοιχτό παραμένει το σενάριο της αυτοκτονίας, ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. Στο μεταξύ, οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο πιθανότατα για δυστύχημα.

Λίγες μάλιστα ώρες αφότου ταυτοποιήθηκε η σορός, ο αδελφός και ο πατέρας της 53χρονης, δήλωσαν ότι δεν πιστεύεουν πως η ίδια έβαλε τέλος στη ζωή της, τονίζοντας ότι θα φτάσουν την υπόθεση «μέχρι τέλους», ώστε «να λάμψει η αλήθεια».

«Είναι έγκλημα, δεν ήθελε να αυτοκτονήσει»

Ειδικότερα, αδελφός της 53χρονης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά έγκλημα.

«Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες, η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους, μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δεν σου φαίνεται περίεργο; Θα 'μιλήσουν'' τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα», δήλωσε.

«Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου»

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση, όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πειστήριο έχει, να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για τη γρήγορη ανταπόκρισή της, μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα».

Παράλληλα, σε δηλώσεις προχώρησε και ο βιολογικός πατέρας της 53χρονης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει πολλά ερωτήματα σχετικά με τη συγκάτοικο.

«Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με τη συγκάτοικο. Είναι πολύ αδιάφορη. Την έψαχναν όλη μέρα για να πάει να αναγνωρίσει την τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία και μας λέει ότι κοιμήθηκε αλλού. Η Σταυρούλα ήξερε το καλύτερο μπάνιο, ήταν γοργόνα, εγώ της έμαθα μπάνιο, δεν γίνεται να ήταν δυστύχημα. Είναι σίγουρα έγκλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης 

Θανατώθηκαν 4 αδέσποτες γάτες στις Σπέτσες

«Έλα θα σε γυρίσω στη μητέρα σου» είπε στην 19χρονη ο 27χρονος που προκάλεσε την αποβολή του μωρού της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis