Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερατσίνι: Μητέρα κατήγγειλε συγγενή του πρώην συζύγου της για ασέλγεια στην 5χρονη κόρη της

Image
κακοποίηση ανηλίκου-βιασμός-ασέλγεια ανηλίκου
 clock 14:29 | 04/03/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας που έκανε η μητέρα μίας ανήλικης 4,5 ετών από το Κερατσίνι στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛΑΣ στα τέλη του Γενάρη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει επίσημα η μητέρα, σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, το άτυχο κορίτσι φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενή του ίδιου της του πατέρα μέσα στο σπίτι του. Η ανήλικη είπε με μεγάλη δυσκολία πως ο συγγενής της την παρενόχλησε. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να μίλησε και ο 7χρονος αδελφός της, ο οποίος δήλωσε πως ήταν παρών σε ένα από τα συμβάντα τα οποία αναφέρονται!

Το ζευγάρι των δυο γονέων σύμφωνα με πληροφορίες είναι χωρισμένο εδώ και τρία χρόνια. Η μητέρα έχει την επιμέλεια των παιδιών και ο πατέρας τα βλέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η άτυχη ανήλικη στην καταγγελία της ανέφερε με λεπτομέρειες πως ασέλγησε σε βάρος της ο συγγενής της μέσα στο σπίτι του πατέρα της!

Παρά το γεγονός πως η υπόθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων έως τώρα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του συγγενή του πατέρα.Ο τελευταίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να αρνείται το συμβάν και να χαρακτηρίζει την καταγγελία ως «ψεύδη».

Ειδήσεις σήμερα 

Λάρισα - σεισμός: Ξεκινούν εκτεταμένοι έλεγχοι στα κτίρια των περιοχών που επλήγησαν

Κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του!

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis