Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτονία επιχειρηματία: Τί αναφέρει στο σημείωμα που άφησε

Image
απόγνωση
 clock 13:10 | 18/08/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο, που αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν απαγχονισμένο τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Αγία Ελένη.

Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο. Οπως αναφέρει το gegonota.news o επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών ήταν ένα πρόσωπο γνωστό και αγαπητό στο νησί.

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Καλά τα νέα για τα αδέλφια που μαχαιρώθηκαν στο γλέντι

Κρήτη: Βρήκε τη μητέρα του νεκρή στο σπίτι

Ηράκλειο: Είδαν τους αστυνομικούς και άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα - Χειροπέδες σε νεαρούς νταήδες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis