Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρπαγή 6χρονου: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Νορβηγία

Image
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
 clock 13:28 | 26/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη Νορβηγία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξάχρονος Ράινερ, ο οποίος απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δικηγόρος που εκπροσωπούσε παλιότερα τον πατέρα του εξάχρονου έλαβε από Νορβηγό δικηγόρο mail με το οποίο πληροφορήθηκε ότι ο μικρός Ράινερ βρίσκεται στο Όσλο και είναι καλά στην υγεία του. 

Ο Νορβηγός δικηγόρος ζητά, μάλιστα, από την Ελληνίδα συνάδελφό του να ενημερώσει σχετικά την πλευρά της μητέρας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ράινερ βγήκε εκτός Ελλάδας με ψεύτικο διαβατήριο λίγες μόνο ώρες μετά την απαγωγή του το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο στίγμα που εντόπισαν οι ελληνικές Αρχές από τον δράστη ή τους δράστες που άρπαξαν το παιδί από το σπίτι που διέμενε στην Κηφισιά όταν εκείνο του άνοιξε την πόρτα, είναι από την περιοχή της Τανάγρας. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται έκλεισαν τα τηλέφωνά. Το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε αναλυτικά στην υπόθεση και εξήγησε ότι στην Ελλάδα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να έχουμε απαγωγές παιδιών. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση τόνισε ότι είναι πιθανό να βρίσκεται από πίσω ο πατέρας αλλά δεν είναι βέβαιο και ξεκαθάρισε ότι αυτό που προέχει είναι να βρεθεί το αγόρι και εν συνεχεία τα δικαστήρια να αποφανθούν για την κηδεμονία.

Η μαφιόζικη διαδικασία

Ο κύριος Γιαννόπουλος τόνισε ότι η διαφορά της αρπαγής του 6χρονου συγκριτικά με παρόμοιες υποθέσεις, είναι ότι συνέβη με «μαφιόζικη διαδικασία» καθώς ένας άνθρωπος εισέβαλλε μέσα σε σπίτι και πήρε το παιδί από τη γιαγιά του. «Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα καθώς φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού» τόνισε. Σημείωσε μάλιστα ότι το Amber Alert θα μπορούσε να βγει και λίγο πιο γρήγορα και αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό γιατί οι ανακοινώσεις του ακούγονται και στο αεροδρόμιο και έτσι οι υπάλληλοι θα ήταν σε ετοιμότητα για να εντοπίσουν το παιδί.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε  ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe ενώ παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη είναι και η αναζήτηση από την Αστυνομία. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θρήνος για τον 16χρονο Λευτέρη που έφυγε από τη ζωή...

Πήγε να την βιάσει, την χτύπησε αλλά εγκλωβίστηκε σπίτι της, γιατί έσπασε το χερούλι

Πειραιάς: 5χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιμάνι – Νοσηλεύεται στην εντατική

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis