Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απείλησε να σκοτώσει τις ανήλικες κόρες του και επιτέθηκε στη γυναίκα του

Image
Ο πατέρας αρνείται ότι βίαζε τις φίλες των παιδιών του
 clock 08:20 | 24/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέχρι και στο Χαμόγελο του Παιδιού έχουν απευθυνθεί οι γείτονες για να βοηθήσουν δύο ανήλικα κοριτσάκια που δέχονται συνεχώς λεκτικές επιθέσεις και απειλές από τον πατέρα τους.

Ο πατέρας είναι 45 ετών, η οικογένεια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και όλα αποδίδονται στο γεγονός ότι ο γονιός δε μπορεί να κάνει… διαχείριση θυμού.

Χθες, σύμφωνα με το gegonota.news, κατέληξε, χωρίς δικηγόρο, στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για τις απειλές εις βάρος των κοριτσιών και για απόπειρα σωματικής βλάβης κατά της συζύγου του καθώς κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Η σύζυγος υποστήριξε στο δικαστήριο πως απείλησε να “σκοτώσει” τα κορίτσια αλλά αυτά δεν φοβήθηκαν… ενώ τον στήριζε με την παρουσία της.

“Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία, έχω μετανιώσει”, είπε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο , που απασχολεί συχνά την αστυνομία μετά από τις καταγγελίες των γειτόνων, ενώ διατάχθηκε και κοινωνική έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν τα παιδιά πρέπει και μπορούν να συμβιώνουν με τους γονείς τους.

Χθες στο δικαστήριο παραδέχτηκε τις πράξεις του και ζήτησε επιείκεια και καταδικάστηκε για την απόπειρα σωματικής βλάβης στη σύζυγο, σε 8μηνες με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρητη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο τουριστών - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Σαν σήμερα: Σημαντικά γεγονότα της 24ης Μαΐου

Ηράκλειο: Μπουλντόζες στην πρώην Βάση Γουρνών - Κατεδαφίζονται αυθαίρετα (φωτο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis