Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από νεαρούς στο κέντρο της Καβάλας – «Θα τον σκοτώσουν»

Image
καβαλα
 clock 23:20 | 23/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Φρίκη και οργή προκαλούν τα βίντεο από τον ανηλεή ξυλοδαρμό ενός 17χρονου παιδιού από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ανήλικος έχει πέσει στο έδαφος. Αβοήθητος, δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά. Στο σημείο καταφθάνουν τρέχοντας και άλλοι νεαροί, που τον χτυπούν με μανία με κλωτσιές και μπουνιές και του σπάνε τη μύτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.

«Θα τον σκοτώσουν»

«Βλέπουμε μια μεγάλη παρέα ατόμων 10, 15 άτομα σίγουρα να έχουν περικυκλώσει ένα παιδί και να το βαράνε. Ο ένας τον βαρούσε τον έριξε κάτω και μετά άρχισαν να τον βαράνε και οι υπόλοιποι», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγράφουν τον άγριο ξυλοδαρμό με τα κινητά τους τηλέφωνα, δίχως να επέμβουν. «Θα τον σκοτώσουν» ακούγεται να λέει κάποιος.

«Πάνω από 20 άτομα, ήμουν μπροστά και όταν είπα παίρνω την αστυνομία επιτέθηκαν λεκτικά και σε εμένα. Η καφετέρια δίπλα και όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Απλά ο κόσμος περνούσε και κοιτούσε. Δεν ήταν όλοι παιδιά», γράφει αυτόπτης μάρτυρας σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με το Mega.

Ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο μπαίνει στη μέση για να σώσει το νεαρό αγόρι.

«Τον ακολούθησε ένας και τον βάρεσε τον έριξε πάλι κάτω και μετά συνέχισαν πάλι οι υπόλοιποι και τον βαρούσαν».

«Παιδιά εγώ μπροστά ήμουν. Δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις. Ήταν πάνω από 30 άτομα και δεν ήταν όλα παιδιά. Εγώ μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώθω να βλέπω τέτοιες εικόνες σε κεντρικότατο σημείο της πόλης από τόσα πολλά άτομα. Χάθηκε το νόημα του να είσαι άνθρωπος πια», γράφει άλλος μάρτυρας στο Facebook.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά οι νεαροί δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Άγνωστος παραμένει ο λόγος της συμπλοκής ενώ ο πατέρας του 17 χρόνου αναμένεται να κινηθεί νομικά.

 

Διαβάστε επίσης 

«Έλα θα σε γυρίσω στη μητέρα σου» είπε στην 19χρονη ο 27χρονος που προκάλεσε την αποβολή του μωρού της

Νεκρή η 53χρονη Σταυρούλα από την Κυψέλη - Ταυτοποιήθηκε η σορός

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis