Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

29χρονος ΑμΕΑ έπεσε με το αναπηρικό καροτσάκι του στη θάλασσα

Image
άνδρας με αναπηρία AMEA
 clock 12:48 | 24/09/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι των Ραχών, όταν 29χρονος ΑμεΑ έπεσε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του αλλά και αρκετών ακόμη ατόμων που βρισκόντουσαν κοντά.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο νεαρός άνδρας έκανε τη βόλτα του, στην παραλία πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, με τη σύζυγό του, όπως συνήθιζαν αρκετά βράδια, όταν σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε μέσα στο νερό.

Φωνάζοντας βοήθεια, αμέσως έπεσε στη θάλασσα και η γυναίκα του, για να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να τον ανασύρει μαζί με το καρότσι στην επιφάνεια και καλούσε σε βοήθεια.

Ένα ζευγάρι Ραχιώτων που ψάρευε στο λιμάνι και ήταν κοντά, βούτηξε αμέσως στη θάλασσα, καλώντας επίσης βοήθεια και τελικά με τη συμμετοχή και ενός ακόμη ατόμου, έβγαλαν από τη θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο.

Ο νεαρός άνδρας ωστόσο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που σε 5 περίπου λεπτά ήταν στο σημείο.

Συνοδεία περιπολικού του ΑΤ Στυλίδας το ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο 29χρονος σαν μαχητής της ζωής που είναι, έδειξε να τα καταφέρνει και διακομίστηκε πάλι με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο Νοσοκομείο Λαμίας για μηχανική υποστήριξη.

 

Διαβάστε επίσης:

Σύγχρονο «Κωσταλέξι» στον Βόλο: Κρατούσε κλειδωμένες για δύο χρόνια σύζυγο και δίχρονη κόρη

Εφιάλτης για 22χρονη – Ρομά απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν, αν δεν τους δώσει το παιδί της για να το πουλήσουν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis