Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονος έστειλε ροζ βίντεο πρώην κοπέλας του στην μητέρα και τον εργοδότη της

Image
ροζ βιντεο
 clock 20:21 | 31/12/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκ προκαλεί ακόμα μια υπόθεση revernge porn που βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία μιας 23χρονης κοπέλας.

Ο πρώην σύντροφός της φέρεται να διέρρευσε τα προσωπικά της στοιχεία σε site με πορνογραφικό υλικό, ενώ κοινοποίησε «ροζ» βίντεο τους στη μητέρα και τον εργοδότη της. 

Σύμφωνα με το newsit.gr κοπέλα, όπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, κατηγορεί τον 25χρονο πρώην σύντροφό της ότι ανάρτησε τα προσωπικά της στοιχεία σε site με πορνογραφικό υλικό. Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της σχέσης τους (1,5 χρόνο) το ζευγάρι κάποια στιγμή αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει ερωτικές του στιγμές και να αναρτήσει το βίντεο. Πληροφορίες του nerwsit.gr αναφέρουν πως αυτό έγινε με την συγκατάθεση της 23χρονης. 

Ωστόσο, όταν χώρισαν ο 25χρονος – όπως καταγγέλλει η κοπέλα – μπήκε στο site και άλλαξε τον τίτλο του βίντεο, προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της. Επίσης, ο πρώην σύντροφος της κοπέλας φέρεται να έστειλε το «ροζ» βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της, συνοδευόμενο με διάφορα υβριστικά σχόλια. 

Ο 25χρονος συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς βρισκόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα και διώκεται για διαρροή προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τραγωδία: Νεκροί σε τροχαίο μία 23χρονη και ένας 27χρονος

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 16χρονη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα κλείνουν σήμερα οι τράπεζες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis