Ηράκλειο

Τελετή ορκωμοσίας στο Κινηματογράφο Άνω Αρχανών

teletiapofoitisis.jpg

Τη Δευτέρα  6 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00, στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Άνω Αρχανών, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των σπουδαστών του παραρτήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ηρακλείου Κρήτης, στο πλαίσιο της οποίας θα απονεμηθούν στους αποφοίτους σπουδαστές τα Πιστοποιητικά του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης, καθώς και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό Ακαδ. Έτους 2014 – 2015. 

Η ΑΣΠΑΙΤΕ διατηρεί μια μακρά παράδοση δυναμικής παρουσίας στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχοντας καθιερωθεί ουσιαστικά ως ένα από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, το οποίο συμβάλει στην αρχική και συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER