Γυναίκα

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

μάτια

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Λίγη συγκράτηση απέναντι σε οποιαδήποτε θετικά νέα ή συζητήσεις σε σχέση με την τσέπη σου χρειάζεται, επειδή εμπλέκεται και διαδικαστικό κομμάτι.

Ταύρος
Όλο το δίκιο του κόσμου να έχεις, το τι μπορείς να κάνεις τελικά οριοθετείται από τις γνώσεις σου επαγγελματικά και την νοοτροπία ή τους συγγενείς σου, προσωπικά. 

Δίδυμοι
Αρκετή ψυχραιμία χρειάζεται σε όσα ακούς και παθαίνεις σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια, τον εαυτό σου. Δεν τα αγνοείς, ήδη κάτι κάνεις.

Καρκίνος
Ακόμη και σε συνεννοήσεις ή κουβέντες που φαίνεται να πηγαίνουν πρίμα, άφησε κάποιο περιθώριο για τα όρια που επιβάλλονται από τον απέναντι.

Λέων
Όποια κι αν είναι τα μηνύματα στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, περίμενε να δεις πώς θα ξετυλιχτεί η καθημερινότητα.

Παρθένος
Μ’ αυτά που ακούς και μαθαίνεις έχεις φύγει για άλλη γη, για άλλα μέρη, όμως μη βιάζεσαι επειδή η προσωπική σου ζωή και ρουτίνα οριοθετεί τα πράγματα.

Ζυγός
Στα οικονομικά και τα ερωτικά σου, απόφυγε τις ακραίες θέσεις και σκέψεις. Οικογένεια, σπίτι, βαθιές πεποιθήσεις θα σε μαζέψουν, έστω και βίαια.

Σκορπιός
Για να έχουν αντίκρισμα τα λόγια στις σχέσεις σου χρειάζεται κυρίως να ακούσεις και να συμμορφωθείς πράγμα που ούτε φυσικό σου έρχεται, ούτε άνετο.

Τοξότης
Για να συμβούν στην καθημερινότητά σου όσα υπόσχονται οι σχέσεις και συνεργασίες σου, χρειάζεται να κινηθείς τελείως εκτός συνηθειών.

Αιγόκερως
Πας να βρεις μια ευχάριστη ισορροπία και καλή συνεννόηση στα δημιουργικά σου πρότζεκτ, με τα παιδιά, στα ερωτικά σου. Μην τσιγκουνεύεσαι τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Πριν εμπλακείς σε προστριβές στο σπίτι, το γραφείο, εσωτερικά, σκέψου αν μπορείς όσα ισχυρίζεσαι ή μήπως είναι μόνο θεωρία και δεν αξίζουν την κόντρα.

Ιχθύες
Λογής λογής κουβέντες, ειδήσεις και σκέψεις φέρνει η μέρα κι αισθάνεσαι «σε σύνδεση». Κράτα αυτό κι όχι ότι κάποιες από τις πολλές συνδέσεις δεν λειτουργούν.