Γυναίκα

Σπίτι

Πώς να κάνετε τα θαμπά ποτήρια να λάμψουν ξανά!

potiria.jpg

Η πιο συνηθισμένη αιτία θα τα θαμπά ποτήρια είναι η σκληρότητα του νερού, εξαιτίας των μεταλλικών στοιχείων που περιέχει το σκληρό νερό.
Ένας ακόμη λόγος είναι και ότι το σκληρό νερό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στο ξέπλυμα του απορρυπαντικού πιάτων.
Ιδανικά θα πρέπει να τοποθετείς τα ποτήρια σου στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να τα έχεις ξεπλύνεις πριν, να επιλέγεις ένα πιο ήπιο απορρυπαντικό και να τα βάζεις να πλυθούν στη μεσαία θερμοκρασία.

Αν παρ’ όλα αυτά τα ποτήρια σου θαμπώσουν, σου έχουμε ένα απλό τρόπο για να τα καθαρίσεις. Θα χρειαστείς μόνο λευκό ξίδι και νερό.

* Γεμίζεις μία μεγάλη λεκάνη με ίσα μέρη από νερό και ξίδι.
* Βύθισε μέσα τα ποτήρια σου και άφησε τα εκεί για περίπου 30 λεπτά.
* Στη συνέχεια βγάλε έξω ένα από αυτά και ξέπλυνε το. Αν δεν έχει καθαρίσει το βάζεις ξανά στη λεκάνη με τα υπόλοιπα ποτήρια για 30 λεπτά ακόμη.
* Δοκίμασε ξανά ένα ποτήρι να δεις αν έχει καθαρίσει και αν είναι έτοιμο ξέπλυνε όλα τα ποτήρια με ζεστό νερό.
* Με μία καθαρή πετσέτα κουζίνας σκούπισε καλά και στέγνωσε τα ποτήρια σου, φροντίζοντας να τρίψεις και να απομακρύνεις παράλληλα και τυχόν κατάλοιπα.

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

γυναίκα χαρά διασκέδαση

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Μη βιάζεσαι. Ιδιαίτερα να πεις ναι σε ό,τι καινούργιο μπορεί να σου προτείνουν, όσο καταπληκτικό κι αν ακούγεται. Αν είναι τόσο καλό, εκεί θα 'ναι κι αύριο.

Ταύρος
Δεν είσαι γενικά του ρίσκου στα οικονομικά και τα προσωπικά σου και σήμερα δεν είναι η μέρα για να ξεκινήσεις, όσο μεγάλα «κέρδη» κι αν υπόσχεται.

Δίδυμοι
Επειδή είσαι σε εξαιρετικά κοινωνική φάση, υπάρχει περίπτωση να βρεθείς να κυνηγάς και σχέσεις χωρίς να ξέρεις το γιατί. Ίσως πολλή κούραση για το τίποτα.

Καρκίνος
Καλός ο ενθουσιασμός με οτιδήποτε ωραίο εγκαθιδρύεις στη ρουτίνα. Απλώς να ξέρεις ότι η αρχή είναι αυτό, η αρχή. Σημαντική, αλλά δεν άλλαξαν τα πάντα.

Λέων
Το χιούμορ και η ελαφρότητα πάντα βοηθούν, όμως με τα παιδιά και τα ερωτικά σου μην βιάζεσαι να πιστέψεις ότι λύθηκαν βαθύτερες ανάγκες κι έγνοιες.

Παρθένος
Καλά κάνεις και πασχίζεις να δείξεις καλή διάθεση στο σπίτι και το γραφείο, ωστόσο παίζει ρόλο και πώς σε προσλαμβάνουν οι υπόλοιποι, μην το ξεχνάς.

Ζυγός
Προσπάθησε να σεβαστείς τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς σου και να μην τα κάνεις άνω κάτω με ό,τι εμφανίζεται και ό,τι σου κατεβαίνει.

Σκορπιός
Η ικανοποίηση όταν κάτι λειτουργεί οικονομικά ή συναισθηματικά, είναι καύσιμο για να στηρίξεις αυτό που χρειάζεται να γίνει, όχι για να μην κάνεις τίποτα.

Τοξότης
Μια θετική, ενθουσιώδης κι αισιόδοξη οπτική για τον απέναντι στις σχέσεις σου είναι καλή αρχή. Μην υποτιμάς όμως το ό,τι γίνεται και να σε αποπροσανατολίσει.

Αιγόκερος
Όταν μένουν ακόμη πράγματα να γίνουν, δεν ωφελεί να προσποιείσαι ή να σκέφτεσαι ή να λες ότι έχουν γίνει. Αυτό δημιουργεί επικοινωνιακές φούσκες.

Υδροχόος
Ασχολίες, σχέδια και δραστηριότητες σοβαρός λόγος για να χαίρεσαι, όμως προσπάθησε να τα βλέπεις σε συνάρτηση με το χρήμα και την ικανοποίηση.

Ιχθύες
Το όριο είναι όντως εκεί που θέλεις να το θέσεις στην καριέρα και τους στόχους σου. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εφόσον βλέπεις τον εαυτό σου καθαρά.