Γυναίκα

Fitness

Μόλις ένα λεπτό αυτής της άσκησης ισούται με 45 λεπτά τζόκινγκ, σύμφωνα με τους επιστήμονες

sprint.jpg

Το τρέξιμο είναι ένα άκρως σημαντικό κομμάτι της γυμναστικής και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να νιώσεις ευεξία και να διατηρήσεις την φυσική σου κατάσταση.
Ερευνες έχουν δείξει πως βοηθάει όσους πάσχουν από διαταραχές ύπνου, μειώνει το στρες και χαρίζει μακροζωία.
Το τρέξιμο είναι ένας από τους οικονομικότερους τρόπους γυμναστικής, μιας και το μόνο που χρειάζεστε είναι τα αθλητικά παπούτσια, τις φόρμες σας, ένα άλσος ή ένα πάρκο.
Το τρέξιμο είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις. Eίναι μια κατεξοχήν αερόβια προπόνηση που βοηθά στη μείωση του λίπους. 
Ο ανθρώπινος οργανισμός «καίει» λίπος μόνο με την αερόβια προπόνηση, όταν δηλαδή η καρδιά «δουλεύει» για αρκετή ώρα (πάνω από 20') χωρίς διάλλειμα.
Σύμφωνα όμως με τους επιστήμονες, το πολύ έντονο τρέξιμο ( δηλαδή το σπριντ) για λιγότερο από 2 λεπτά έχει τα ίδια οφέλη για την καρδιά και τον μεταβολισμό μας με 45 λεπτά τζόκινγκ. 
Ολοι έχουμε ένα λεπτό για να αφιερώσουμε στη γυμναστική. Ναι, ένα μόνο λεπτό. 
Η έντονη άσκηση για ένα λεπτό αποδεικνύεται και επιστημονικά εξίσου αποτελεσματική με μια τυπική προπόνηση 45 λεπτών, αναφέρει η μελέτη που δημοσιεύτηκε στους New York Times.
Ενός λεπτού υψηλής έντασης σπριντ, με ένα κατάλληλο ζέσταμα πιο πριν, θα εκτοξεύσει αποτελεσματικά τον μεταβολισμό σας, τονίζουν οι ειδικοί.  
Οπως σημείωσαν η άσκηση υψηλής έντασης είναι περισσότερο αποτελεσματική και εκτοξεύει τον μεταβολισμό, απ’ ότι η σταθερού ρυθμού αεροβική άσκηση.
Το σπριντ θα σας βοηθήσει, αν θέλετε να βελτιώσετε τη δύναμη και την αντοχή σας, αλλά και να αναπτύξετε μυϊκή μάζα. Η άσκηση θα σας βοηθήσει επίσης να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε λίπος.

via

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου

γυναίκα  κολύμπι πισίνα καλοκαίρι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Παραδόξως είναι από τις μέρες που είναι καλή ιδέα να κοιτάς στα δόντια τον γάιδαρο που σου χαρίζουν. Γενικά να 'σαι έτοιμος για ξεβόλεμα από το πουθενά.

Ταύρος
Τα σενάρια είναι όλα λίγο κάπως, ας πούμε όμως πως από αυτά που δεν σ’ αρέσουν, το να αναθεωρείς τη θέση σου είναι χρησιμότερο από το να επιμένεις.

Δίδυμοι
Με δανεικά λεφτά δεν κάνεις το μάγκα. Γενικά εκεί που ξέρεις ότι δεν σε παίρνει, καλό είναι να αποφύγεις την προσπάθεια να κάνεις το κομμάτι σου.

Καρκίνος
Τεμπελιά και ξεκούραση σαφώς και είναι καλοκαιρινά σπορ, ωστόσο μην είσαι αφελής ότι βοηθούν τις σχέσεις σου ή σε πηγαίνουν παρακάτω. Διάλειμμα είναι.

Λέων
Καμιά φορά είναι καλό να βγαίνουν στην επιφάνεια κι αυτά που δεν σ’ αρέσουν. Αν συμβεί, μην υπερτιμάς τις δυνάμεις ή την αξία σου. Μόνος σου δεν μπορείς.

Παρθένος
Οι απόψεις είναι για να αλλάζουν ενόψει νέων (και ποιοτικότερων) δεδομένων, όχι για να μονολογείς «είχα δίκιο». Ειδικά σε σχέση με συγγενείς και την εξέλιξή σου.

Ζυγός
Προσπάθησε να προχωράς μ’ ανοιχτά τα μάτια σ’ όσα συμβαίνουν στα ερωτικά και την τσέπη σου. Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις και τα ευχολόγια.

Σκορπιός
Συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες θέλουν τις αλλαγές τους που και που. Το να τα φορτώνεσαι εσύ όλα για τη δόξα, δεν έχει πλάκα ούτε προάγει την επικοινωνία.

Τοξότης
Έναντι αγγαρειών και πρακτικών θεμάτων, οι διακοπές είναι προσωρινή αναβολή. Ούτε βελτιώνουν, ούτε λύνουν οικονομικά, οικογενειακά κι ερωτικά θέματα.

Αιγόκερως
Τα δυνατά κι αναπάντεχα συναισθήματα και συμβάντα χαρακτηρίζονται «κεραυνοβόλα», ακριβώς γιατί δεν αφήνουν και πολλά πράγματα όρθια.

Υδροχόος
Όταν κουβαλάς το άγχος σου σε ένα βαθύ και θεμελιώδες επίπεδο, ό,τι καλό και να γίνεται απ’ έξω φτάνει σε εσένα νερωμένο και μάλλον μη ικανοποιητικό.

Ιχθύες
Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι δύσκολο να είσαι ειλικρινής και ακριβής και να μην χάσεις πόντους, ακόμη κι αν είσαι ευγενικός. Αξίζει όμως τον κόπο.