Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Σκορδά: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
σκορδα
 clock 23:00 | 18/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Σύμφωνα με την εκποομπή "Σαββατοκύριακο παρέα” του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, το προσεχές καλοκαίρι, δίχως να έχει αποκλείσει ούτε το σενάριο του πολιτικού, ούτε του θρησκευτικού γάμου.

 “παντρεύεται η Φαίη Σκορδά και έρχομαι να συμπληρώσω κάποια πράγματα. Λοιπόν, το Πάσχα πήγε το κορίτσι στις Σέρρες μαζί με τον αγαπημένο της, στα Άνω Πορόια, στο πατρικό της και είναι καταπληκτικοί οι συγγενείς της Φαίης, οι οποίοι υποδέχθηκαν το ζευγάρι με πολλή αγάπη, με τοπικά εδέσματα και σε ένα κλίμα πάρα πολύ ωραίο”.

“Ο γάμος της Φαίης θα γίνει το καλοκαίρι, αρχές καλοκαιριού. Δεν έχουν γίνει ακόμα οι προετοιμασίες, δεν βρέθηκε ο χρόνος ακόμη για να πούμε ότι θα γίνει σε δυο ή τρεις εβδομάδες. Χρειάζεται λίγος χρόνος περισσότερο. Απ’ ό,τι ξέρω, ακόμη, την τριβελίζει το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

“Να πούμε και ότι η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Σίλια Κριθαριώτη, την οποία και επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα. Είναι η αγαπημένη της σχεδιάστρια” πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Διαβάστε επίσης 

Αλεξανδράκη: "Με έχει τυφλώσει ο έρωτας, είχα ξεχάσει πώς είναι"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis