Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μελέτη: «Είχα μπει στην παγίδα να ψάχνω την ευτυχία σε πράγματα που δεν την έκρυβαν»

Mελέτη
 clock 16:00 | 21/03/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στην περίοδο της «μεγάλης φούσκας», όπως η ίδια χαρακτήρισε, κατά την οποία θεωρούσε πως πως μπορεί να βρει την ευτυχία σε πράγματα που ποτέ δεν υπήρχε.

 «είμαι από τις γκρινιάρες! Δηλαδή θα σηκωθώ ένα πρωί στραβωμένη και δεν θα βλέπω αυτά που έχω αλλά αυτό που ίσως μου λείπει εκείνη την στιγμή. Αυτό θέλω να το δουλέψω. Είχα μπει και γω στην παγίδα να ψάχνω να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν. Και το ξέρω πολύ καλά. Το έμαθα με τα χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας σε αυτό».

«Η ηλικία μου 19 – 24 ήταν στην περίοδο της μεγάλης φούσκας που στην Ελλάδα τα ζούσαμε όλα με πολλή ένταση, πάθος και ποσότητα που ήθελες, για να νιώθεις καλά, να είσαι μέσα στη μάζα. Δηλαδή για να είσαι ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένος, να πας το καλοκαίρι στη Μύκονο και να είσαι πολύ δημοφιλής» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Η πρώτη μου επαφή με την δημοσιότητα ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μπαμ που έγινε στη ζωή μου που έκανε λίγο πιο εσωστρεφή. Με έκανε να κάνω πίσω. Έκανα πολύ πίσω. Σχεδόν αποσύρθηκα και εκεί σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω την ουσία της ζωής και των πραγμάτων», δήλωσε η παρουσιάστρια.

 

 

Διαβάστε επίσης Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δρόσω και Ασημίνα αντιμέτωπες στο Παρίσι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis