Gossip - LifeStyle

MasterChef: Άκουσε μαρινάδα..... αντί μαντινάδα!

kostis.png

Το Master Chef επέστρεψε! O Kρητικός Κωστής βρέθηκε μπροστά από τους κριτές και κατάφερε να περάσει και στην επόμενη φάση του Master Chef.

Mάλιστα,  όταν ένας από τους κριτές τού ζήτησε να πει μία μαντινάδα και εκείνος άκουσε μαρινάδα και άρχισε να λέει μία μαρινάδα που του ήρθε εκείνη την ώρα στο μυαλό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προκάλεσε τα γέλια των κριτών:

Διαβάστε επίσης Λασκαράκη - Σουλτάτος: Νέο μέλος στην οικογένειά τους

Κρήτη

Η ΚΝΕ Κρήτης για το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

κνε

Σε ανακοίνωση του το  Συμβούλιο Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ καταγγέλει τα "πρόσφατα φαινόμενα έντασης της καταστολής και της τρομοκρατίας στην περιοχή", με φόντο τις φοιτητικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας.

Η ανακοίνωση:

"Το κύμα καταδίκης των περιστατικών καταστολής και τρομοκρατίας από δεκάδες φοιτητικούς συλλόγους στην περιοχή, με αφορμή μια σειρά - όχι ασύνδετα και τυχαία - γεγονότα είναι σημαντικό και χρειάζεται να συνεχιστεί!

Μετά την “δημοκρατία” που “μπήκε στις σχολές” στο ΑΠΘ... τώρα “μπήκε” και σε σπίτια φοιτητών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, όπως έγινε στα Χανιά.

Σε ένα σύνολο παρεμβάσεων αυταρχισμού της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές φοιτητών στα Χανιά μέσα από τα σπίτια τους αλλά και στο δρόμο.

Αντίστοιχα στο Ηράκλειο η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας με αμφισβητούμενα στοιχεία, την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι νέων στο σωρό στην πόλη. Συνολικά τις τελευταίες μέρες έχουν γεμίσει οι πόλεις με περιπολίες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπάρχει κλίμα αστυνομοκρατίας.

Τα παραπάνω ξετυλίγονται αξιοποιώντας τις βολικές ενέργειες διάφορων ομάδων που δεν έχουν σχέση με το φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες του.

Αποδεικνύεται ότι τέτοιες ενέργειες τελικά αξιοποιούνται για να ενταθεί η καταστολή και η τρομοκρατία, για να υπονομευτούν οι σημαντικοί συλλογικοί αγώνες των φοιτητών που έχουν στριμώξει πραγματικά την κυβέρνηση.

Τους ενοχλεί η πάλη των νέων που έχει δυναμώσει το τελευταίο διάστημα.

Τρέμουν η οργή που βράζει και μπορεί να εκφραστεί με συνολικότερη αμφισβήτηση. Η κυβέρνηση θέλει να δείξει την δύναμή της για αυτό και κάνει επίδειξη κρατικής πυγμής με κάθε ευκαιρία όμως τελικά προδίδει την αδυναμία της και αντιμετωπίζει τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών με καταστολή, συλλήψεις και αντικομουνισμό.

Το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοίδη ήρθε για να προστατέψει τα πανεπιστήμια-επιχείρηση, τις μπίζνες που αναπτύσσουν. Για αυτό και από την αρχή είχε απέναντι τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των φοιτητών που βλέπουν τα πανεπιστήμια 1 χρόνο κλειστά, τις σπουδές τους να υποβαθμίζονται σημαντικά.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μαρτυράνε το τι επιφυλάσσεται για τις σχολές μας, αποκαλύπτοντας και την αντιπαράθεση-κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 και άλλων, για το “σε ποιόν υπάγεται η αστυνομία” μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο ΑΠΘ με τον... πρύτανη να την αξιοποιεί αξιοζήλευτα.

Η νεολαία της περιοχής μας με τις μαζικές μαθητικές κινητοποιήσεις, τα μαχητικά φοιτητικά συλλαλητήρια, τις δεκάδες αγωνιστικές δράσεις έχει δείξει ότι δεν φοβάται!.

Κλείνοντας ένα χρόνο πανδημίας έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι “και κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή!” ότι οι αγώνες δεν αναστέλλονται αντιθέτως: τώρα είναι ανάγκη  να δυναμώσουν!"

Ειδήσεις σήμερα 

KNE Οργανώσεις AEI Ηρακλείου: Σπάμε τη σιωπή για τις πραγματικές αιτίες καταπίεσης των γυναικών

Κρήτη - κορωνοϊός: 69 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Κουτσούμπας: Να επιταχθούν όλες οι ιδιωτικές κλινικές της Αττικής