Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το διαζύγιο
«Για να φτάσει κάτι στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρώ πλέον ότι είναι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και λίγο με τη δουλειά που κάνουμε όταν εμφανίζεις κάτι πάλι πρέπει να έχει να είσαι λίγο σίγουρος γι' αυτό και να 'θελες να φτάσει προς τα έξω» ανέφερε ο τραγουδιστής.
«Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και είναι πολύ περίεργο κλίμα οπότε και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες οπότε τρέχω προσπαθώ, μεγαλώνουν, εφηβεία. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια νομικά, αλλά πρακτικά. Έχω τρεισήμισι μέρες τα παιδιά, τρία βράδια. Μισά Χριστούγεννα μισό Πάσχα σχεδόν μισό καλοκαίρι, τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Παπανικολάου: «Έκανα πάνω από 10 χρόνια να πω τη λέξη αυτισμός για την κόρη μου»