Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η αινιγματική ανάρτηση της Μπάρκα από τις διακοπές της

μπαρκα
 clock 11:00 | 21/08/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις συνόδεψε με μια σκέψη που εγείρει ερωτήματα.

Όπω η ίδια εξομολογήθηκε, το φετινό καλοκαίρι διαφέρει αισθητά από τα προηγούμενα.

«“Καλοκαίρι”… γεννήθηκε από το “καλός + καιρός”: τον ευνοϊκό, τον κατάλληλο καιρό. Κι επειδή “καιρός” σημαίνει και η σωστή στιγμή, καλοκαίρι είναι, ποιητικά, ο καλός καιρός της ζωής – η στιγμή που αξίζει να ζήσεις.

Ο καθένας έχει αγαπημένες εποχές, εγώ είμαι πιο πολύ των υπολοίπων, αλλά όταν το καλοκαίρι έχει θάλασσα, ηλιοβασίλεμα, αγάπη, ερημιά κι ανεμελιά τότε το αγαπώ κάπως.

Φέτος το καλοκαίρι είναι τοοοοσο διαφορετικό από όλα τα άλλα και τόσο διδακτικό, που κάποια στιγμή ή με βίντεο ή με κατεβατά θα σας τα πω. Προς το παρόν σας στέλνω μια αγκαλιά από τη θαλασσίτσα μας την κρυφή», έγραψε χαρακτηριστικά.

A post shared by Danai Barka Botsi 🌻🧿 (@danai_barka)

Διαβάστε επίσης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε αισχρό μήνυμα που της έστειλαν

Λευτέρης Ελευθερίου για τον χωρισμό μετά από 25 χρόνια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis