Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

H Κόνι Μεταξά μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μάριο Καπότση

κόνι μεταξα
 clock 21:00 | 25/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Κόνι Μεταξά για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον χωρισμό της από τον Μάριο Καπότση.

«Επειδή ακόμη υπάρχουν δυνατά συναισθήματα στη μέση και σαν άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουμε ή να ξεπεράσουμε πώς νιώθουμε, όταν είμαστε και οι δύο έτοιμοι να τα συζητήσουμε, πιστέψτε με θα σας τα πω όλα αναλυτικά», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Το μόνο που με ενοχλεί αλήθεια, επειδή ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, είναι αυτά που λένε «Πώς την άντεξε;». Δεν ξέρεις τι έχει γίνει. Είσαι ούτως ή άλλως στεναχωρημένος για αυτό, δεν είναι ωραίο να τα ακούς και αυτά.Όλοι έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Όλο αυτό είναι δύσκολο, είμαι χάλια, γιατί περνάω έναν χωρισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι όταν χωρίζουν δεν περνάνε ωραία. Δεν με ενόχλησε που έγραφαν ότι ο Μάριος έχει νέα σχέση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Θα ήθελα να μείνω έγκυος παρά να χωρίσω»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis