Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Φιλιππίδης: «Ζει με 800 ευρώ σύνταξη και τον μισθό της γυναίκας του – Είναι φτωχός, αλλά αξιοπρεπής»
πετρος φιλιππιδης
 clock 20:00 | 29/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο  Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Buongiorno του MEGA και αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βιώνει μία δύσκολη οικονομική φάση. Μάλιστα, επισήμανε ότι, αυτή τη στιγμή, η μόνη που εργάζεται και συνεισφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

«Ο κύριος Φιλιππίδης δεν θα εργαστεί τον χειμώνα. Είναι συνταξιούχος, έχει κάνει τα χαρτιά του, για να πάρει τη σύνταξή του ως ηθοποιός.

Του έχει αναγνωριστεί η μισή σύνταξη, ζει με 800 ευρώ, περιμένει να πάρει και το υπόλοιπο γιατί ήταν σε δύο ταμεία ασφαλισμένος.

Με τη σύνταξη τη δική του και τον μισθό της γυναίκας του ζουν. Γεννήθηκε φτωχός, οπότε δεν τον ενοχλεί ότι ζει αυτή τη στιγμή εκεί που ζει και θα επιστρέψει. Στο σπίτι αυτό που κάηκε, θα επιστρέψει! Φτωχός γεννήθηκε, φτωχός ζει τώρα, αλλά αξιοπρεπής», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης 

Λαμπροπούλου για Λάλο: «Όταν παίζουμε μαζί πάντα νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis