Ο πατέρας Ποιημένας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την Μαίρη Χρονοπούλου και περιέγραψε και την φορά που την είδε στον ύπνο του μετά την θάνατο της.
“Το 2000 που αναλάβαμε να ανακαινίσουμε τη μονή, ανεβαίναμε την ανηφόρα και μας σταμάτησε η Μαίρη. Με ρώτησε αν θα ανοίξουμε το μοναστήρι, της απάντησα θετικά και την έπιασαν τα δάκρυα. “Αφού ανοίγει η μονή, ανοίγει και το σπίτι μου για εσάς” μου είπε και μας φιλοξένησε για τρία ολόκληρα χρόνια”.
“Θα σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Με κάλεσε ένα βράδυ και μου είπε “τα ‘χω αλλάξει όλα, δεν θα με κάψουν”. Τελικά έγινε το γεγονός αυτό, την έκαψαν την Μαίρη και την είδα στις τρεις μέρες να είναι με φωτιά επάνω της, “καίγομαι” μου φώναζε”
Διαβάστε επίσης
Καληφώνη για Μάστορα: «Πάντα με στηρίζει, από μακριά τώρα αλλά πάντα»