Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Δημήτρης Πουλικάκος: «Έκανα έξι μήνες φυλακή για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου»

Πουλικακος
 clock 20:00 | 08/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δημήτρης Πουλικάκος μίλησε στη Real  και αναφέρθηκε στις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του αλλά και τη σχέση του με τον χρόνο που περνάει.

«Με τον Χατζιδάκι δεν κάναμε κολλητή παρέα αλλά τον ήξερα και με ήξερε. Είχαμε καλή σχέση και είχα δουλέψει και στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είχα κάνει τότε έξι μήνες φυλακή προφυλακισμένος για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου. Άλλη ιστορία για αγρίους», θυμάται ο Δημήτρης Πουλικάκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είχε η «Βραδινή» τίτλο: «Από τον Κορυδαλλό κατευθείαν στο Τρίτο». Γιατί να κινηθώ νομικά εναντίον τους; Δέκα χρόνια δεν μου έφταναν που με διέσυραν; Είχα λεφτά να πληρώνω δικηγόρους; Με έγραφαν αυτοί, τους έγραφα κι εγώ. Έχω ωραίους τίτλους μαζεμένους. «Στο σκαμνί για φόνο ο Πουλικάκος» με τεράστια γράμματα. Η «Ελεύθερη Ώρα» είχε κυκλοφορήσει για πάρτη μου. Τα δύο πρώτα φύλλα μόνο για μένα έλεγαν. Τι έχουν δει τα ματάκια μου, είμαι και 82 ετών», περιγράφει ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Διαβάστε επίσης

Helen Mazlou: Η 23χρονη Ελληνίδα TikToker ανακοίνωσε ότι έγινε μοναχή

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis