Ο Γιάννης Αρτόπουλος, συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού, βρήκε τραγικό θάνατο χθες Σάββατο 2 Αυγούστου, σε ηλικία 51 ετών ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Πρέβεζα όπου ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της ίδιας μέρας η συναυλία του τραγουδιστή.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον συνεργάτη του, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του.
"Απόψε δεν τραγουδάμε απλώς. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που χάθηκε καθ’ οδόν για να στηρίξει αυτή τη συναυλία, του Γιάννη. Μαζί με την παραγωγή, την εταιρεία ήχους και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή τη βραδιά, μιλήσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και αποφασίσαμε πως απόψε θα εργαστούμε ενωμένοι για τον Γιάννη.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, έχουμε δεσμευτεί, παραγωγοί, τεχνικοί, καλλιτέχνες, να προσφέρουμε στήριξη στην οικογένεια του Γιάννη. Γιατί πίσω από κάθε φως, κάθε ήχο και κάθε νότα, υπάρχουν άνθρωποι. Και εμείς δεν το ξεχνάμε", ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Φιλιππίδης: Όσα κατέθεσε για τη φωτιά στο σπίτι του