Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Αντζελίνα Τζολί: "Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 10 χρόνια"

angelina
 clock 23:00 | 30/06/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Αντζελίνα Τζολί στο Entertainment δήλωσε πως έχει να βγει ραντεβού εδώ και δέκα χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι η προσωπική της ζωή πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βγει ραντεβού από το διαζύγιό μουΈτσι, έχω κάπως πείσει τον εαυτό μου ότι αυτή η πλευρά της ζωής μου δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα όσο επικεντρώνομαι στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι, με κάποιον τρόπο, με βοηθούν να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό. Η επιθυμία μου να τις δω δυνατές, τρυφερές, γεμάτες πίστη αλλά και αποφασιστικότητα, μου θυμίζει ποια ήμουν. Πιστεύω πως τώρα θέλουν να μην με βλέπουν μόνο ως "μαμά"», είπε.

Διαβάστε επίσης 

Το «Michael» για τον Μάικλ Τζάκσον ξεπέρασε το «Oppenheimer»

Η Κιάρα Φεράνι στέλνει μήνυμα στα ελληνικά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis