Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Angelina Jolie: Ένα ολόκληρο κράτος τα «βάζει» μαζί της και την αποκαλεί ρατσίστρια

angelina-jolie759.jpg
 clock 15:00 | 08/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Μία ταινία είναι τελικά αρκετή για να ταχθεί ένα ολόκληρο κράτος ενάντια στην Angelina Jolie και να τη χαρακτηρίσει ρατσίστρια.

Οι Ιάπωνες τα έχουν «βάλει» με την ηθοποιό εξαιτίας της ταινίας Unbroken η οποία μπορεί να παίχτηκε σε όλο τον κόσμο, οι κινηματογραφικές όμως αίθουσες της Ιαπωνίας ήταν οι μοναδικές που δεν την «φιλοξένησαν».

poster.jpg

poster.jpg, by mariak

Στο Unbroken ένας αμερικανός στρατιώτης και αθλητής, ο Louis Zamperini αντί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, βρίσκεται αιχμάλωτος σε ένα Ιαπωνικό στρατόπεδο στο οποίο βιώνει την πείνα και την κακομεταχείριση, καταφέρνοντας όμως να ζήσει. Αυτή η υπόθεση εξόργισε τους Ιάπωνες, καθώς τους δείχνει απάνθρωπους και σκληρούς ως ανθρώπους.

Δείτε τρέιλερ από τη ταινία:

Οι Ιάπωνες αποκάλεσαν, λοιπόν, την Angie ρατσίστρια και την ταινία ως αντί-Ιαπωνική. Μία εταιρεία μάλιστα σκέφτεται να προβάλει έπειτα από τόσο καιρό το Unbroken στην Ιαπωνία και οι αντιδράσεις των πολιτών είναι ακριβώς αυτή που φαντάζεστε. Θεωρούν πως η ιστορία αυτή τους προσβάλει, αφού δείχνει μόνο την κακή τους εικόνα.

Πηγή: Queen.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis