Ελλάδα

«Τους έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία», έλεγε ο φονιάς

Πυροβολισμός

Για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα κάνουν λόγο κάτοικοι στη Χρυσούπολη Καβάλας, περιγράφοντας το δράστη του διπλού φονικού.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, γείτονες είπαν ότι ο δράστης που σκότωσε μάνα και γιο «είχε πρόβλημα». «Η οικογένειά μου άκουσε, εγώ δεν άκουσα συγκεκριμένα» είπε γείτονας και πρόσθεσε «αυτός πήρε το αμάξι και τους είπα εδώ που κάθονταν έφαγα τους δύο πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω και σένα».

«Είχε πρόβλημα το παιδί, τις ενοχλούσε όλους τις γυναίκες με λόγια, με μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την είχε ενοχλήσει. Είχε την αρρώστια του προφανώς» πρόσθεσε.

«Όλοι πανικοβλήθηκαν, κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια μέχρι να ακούσουν ότι τον έπιασαν ότι είναι στα χέρια της Αστυνομίας» συμπλήρωσε.

«Ο ένας ψυχολογικά δεν ήταν στα φόρτε του, πήρε την καραμπίνα και του μπουμπούνισε. Το παιδί είχε πρόβλημα, αν είχαν πάρει μέτρα τώρα ίσως ζούσαν οι άνθρωποι» είπε άλλος.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα έγινε για ασήμαντη αφορμή, για μια θέση πάρκινγκ.

Δράστης είναι ένας άνδρας γύρω στα 50 και θύματα μια 67χρονη γυναίκα και ο 43χρονος γιος της, ο οποίος μάλιστα είχε και δύο παιδιά. 

Ελλάδα

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών

Βαλυράκης

Η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη περιπλέκεται και αναμένεται να περάσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών.

Απαραίτητη κρίνεται η συνδρομή του τμήματος Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, μετά την μαρτυρία, σε τηλεοπτική εκπομπή, ενός άνδρα που ουσιαστικά είπε ότι ο θάνατος του ήταν δολοφονία θα υπάρξει συνεργασία με το λιμενικό προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση των νέων δεδομένων που ίσως προκύψουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αυτόπτης μάρτυρας κλήθηκε από το λιμενικό για να καταθέσει αλλά αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν.

Ωστόσο η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών είναι στοχευμένη, δεν περνάει δηλαδή στα χέρια της αστυνομίας όλος ο φάκελος της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και ο ισχυρισμός της οικογένειας Βαλυράκη, για «τοπική ομερτά», κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σταθερή συνεργασία μεταξύ του Λιμενικού και του Ανθρωποκτονιών, σε υποθέσεις που κρίνεται αναγκαίο.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Υπόθεση Βαλυράκη: "Τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος" λέει ο δικηγόρος της οικογένειας