Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Θρήνος για το 4χρονο αγόρι που σκοτώθηκε
αγορακι
 clock 13:38 | 19/06/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Θρήνος για το άτυχο παιδί που έχασε τη ζωή του με τον χειρότερο τρόπο.

Το 4 ετών παιδί αναζητούσε η οικογένειά του από νωρίς χθες το βράδυ. Τελικά το ιρακινής υπηκοότητας αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε δεξαμενή με λύματα, που βρίσκεται μέσα στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, κοντά στο στρατόπεδο της Θήβας.

Γύρω στις 11:00 το βράδυ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θήβας, που έσπευσε στο σημείο μαζί με ειδικό όχημα για να τραβήξει τα λύματα.

Αργότερα από τη Λαμία ξεκίνησε και η 7η ΕΜΑΚ για να συνδράμει, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού την ώρα που έφτανε στο κέντρο φιλοξενίας, είχαν καταφέρει να βγάλουν από το βόθρο το παιδί, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, εκατοντάδες άτομα άρχισαν να φωνάζουν και να θρηνούν, ενώ υπήρξε και μεγάλη ένταση στο σημείο, επειδή οι πρόσφυγες αρνούνταν να παραδώσουν το άψυχο σώμα του παιδιού στο ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, όπου μετά από αρκετή ώρα μεγάλης έντασης τα πράγματα ηρέμησαν.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis