Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν τη Δευτέρα

erdogan.jpg
 clock 21:46 | 22/05/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Τετ α τετ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνοδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για τη Δευτέρα 23 Μαΐου έχει ως εξής:

07.30 - 07.50: Υποδοχή των Ηγετών από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Μπαν Κι Μούν, και τον Πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Istanbul Congress Center.

08.00 - 10.00: Συνάντηση Ηγετών (Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων) υπό τον Γ.Γ. του ΟΗΕ.

10.15 - 10.45: Τελετή Έναρξης Εργασιών της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου.

11.00 - 18.15: Ολομέλεια Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου.

13:45 - 15:45: Συμμετοχή του Πρωθυπουργού στη Στρογγυλή Τράπεζα: «Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω: μια δέσμευση για την αντιμετώπιση του αναγκαστικού εκτοπισμού».

18:00- 18:45: Διμερής Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis