Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμη: Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια η ιατροδικαστής για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλει

ΜΟΣΛΕΙ ΣΥΜΗ
 clock 17:48 | 09/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του 67χρονου Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε νεκρός, το πρωί της Κυριακής, λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, αποκλείει την εγκληματική ενέργεια σε πρώτη φάση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι σε κατάσταση προχωρημένη η σήψη δεν μπορεί να διαπιστώσει αιτία θανάτου, μακροσκοπικά, ούτε αν έπεσε από τα βράχια, ωστόσο δεν βλέπει χτυπήματα από το λίγο που μπορεί να διακρίνει.

Η ιατροδικαστής, που μεταφέρθηκε μαζί με κλιμάκιο από το γραφείο Εγκληματικών Ερευνών και έφτασαν στο νησί με πλωτό σκάφος από τη Ρόδο για να εξετάσουν τη σορό, έκανε αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο Βρετανός και ερεύνησε τον χώρο και από ψηλά για να δει αν υπάρχουν ενδείξεις πτώσης.

Μάικλ Μόσλεϊ: Εξετάζεται το σενάριο τα αίτια να είναι παθολογικά

«Ακολούθησε το δρομολόγιο το οποίο επιβεβαιώνουν οι κάμερες. Το επιβεβαιώνουν όσοι τον είδαν να περνάει από δω. Αυτός ο άνθρωπος πηγαίνοντας προς την παραλία, για να προσπεράσει την περίφραξη, είτε ζαλίστηκε ή είτε κάτι συνέβη με την καρδιά του» μετέδωσε η  EΡΤ. «Φαίνεται καθαρά το χέρι του, που φοράει το ρολόι, να είναι ακουμπισμένο στο στήθος».

Με αυτόν τον τρόπο, όπως τόνισε, επιβεβαιώνονται τα όσα δήλωσε χθες στις αστυνομικές Αρχές η σύζυγός του και ενδεχομένως να δείχνει ότι υπήρξε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Image
ΜΟΣΛΕΙ ΣΥΜΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Στο 26,1% η συμμετοχή - Σε Κρήτη και Αττική τα μεγαλύτερα ποσοστά

Κρήτη: Πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ η ζημιά από την φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Κρήτη - τραγωδία: 39χρονη πέθανε μετά τον γάμο της αδελφής της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis