Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
πανελλαδικές εξετάσεις
 clock 07:09 | 05/06/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00. Η διάρκεια εξέτασης των μαθημάτων είναι 3 ώρες.



Με ποια μαθήματα συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Η επόμενη εξέταση για τους μαθητές των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα όπου διαγωνίζονται σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Στη συνέχεια θα γίνουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν αύριο (Σάββατο) σε: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμός υπολογιστών, ιστορία σύγχρονης τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα «κόκκινα δάνεια» -Έτσι θα υπολογίζονται οι τόκοι

Κρήτη: "Βδομάδα με βδομάδα" ο τουρισμός, με πίεση και προσφορές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis