Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Λούτσα: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 29χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 24χρονο
λούτσα τροχαίο
 clock 10:08 | 02/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο 29χρονος οδηγός ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε τον 24χρονο Σωτήρη στη Λούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν στο 0,63 γραμμάρια /λίτρο, πάνω, δηλαδή, από το επιτρεπτό όριο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ το όριο για το αλκοόλ είναι στα 50 γραμμάρια/λίτρο αίματος.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αρτέμιδος. Σύμφωνα με υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο 29χρονος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια πάνω σε δεύτερο, γύρω από το οποίο βρίσκονταν ο 24χρονος, η μητέρα, η αδερφή και η 21 ετών φίλη του θύματος. Εκείνη την ώρα τα τέσσερα άτομα μετέφεραν πράγματα και τα έβαζαν στο πορτ μπαγκάζ. Tο αυτοκίνητο παρέσυρε τους πεζούς τραυματίζοντας θανάσιμα τον 24χρονο και σοβαρά την 21χρονη φίλη του θύματος. 

Ο 24χρονος ο οποίος βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου εκτινάχτηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε με το κεφάλι στο κράσπεδο βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο ενώ οι άλλοι δύο πεζοί παρασύρθηκαν από το μπλε αμάξι που συνέχισε την «τρελή» πορεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοχός - Οροπέδιο Λασιθίου - Ένας δρόμος "παγίδα" για τους οδηγούς (βίντεο - φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Απεργούν οι οδηγοί ταξί σήμερα και αύριο - Προχωρούν και σε μηχανοκίνητη πορεία

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες - Στη φυλακή ο 49χρονος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis