Ελλάδα

FOOD BROKERS: Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον κόσμο με ένα κλικ!

food brokers

To Πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών είναι γεγονός για όλη την Ελλάδα και την Παγκόσμια Αγορά με ένα απλό «κλικ» στην οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet ή του κινητού σας!!!

«Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον κόσμο», ένα σύνθημα που γίνεται πράξη με παγκόσμια αναφορά από την πρώτη Ελληνική ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας Παραγωγοί και Προμηθευτές προωθούν και πωλούν τα προϊόντα τους σε Επαγγελματίες Αγοραστές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Η ηλεκτρονική – διαδικτυακή πλατφόρμα απευθύνεται σε δύο πυλώνες:

Α) Σε όλες τις Ελληνικές Επιχειρήσεις παραγωγής- μεταποίησης- εμπορίας Τροφίμων και Ποτών, που θέλουν να προβάλλουν και να πουλήσουν ατομικά ή συλλογικά,  τα προϊόντα τους

Β) Σε όλους τους Επαγγελματίες (HORECA-Super/Mini Markets) Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο που αναζητούν πρόσβαση στην αγορά Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών 

 

 

Η FOOD BROKERS: 

Αναλαμβάνει με γρήγορο - απλό και άμεσο τρόπο να ενώσει διαδραστικά την επικοινωνία και τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο και αυτόματα, μεταξύ Προμηθευτών και Αγοραστών Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών , με την λειτουργία non-stop όλο το 24ωρο την πιο σύγχρονης και αξιόπιστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας - Αγοράς, ανοίγοντας στην τεχνολογία αιχμής τα Ελληνικά Προϊόντα με απευθείας πρόσβαση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε χρόνο και χρήμα στη σύγχρονη Παγκόσμια Αγορά.

Μέσα από ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας για Προμηθευτές και Αγοραστές, με μόλις 9 βήματα στο πληκτρολόγιο κάθε σύγχρονης εφαρμογής οθόνης στο διαδίκτυο.

Μία Ελληνική Πλατφόρμα στα πρότυπα … της μεγαλύτερης εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο!

Στο link https://www.foodbrokers.com/  όλες οι χρήσιμες πληροφορίες  με απλό και γρήγορο τρόπο για το καθένα, για τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης Ελληνικής Ηλεκτρονικής – Διαδικτυακής Πλατφόρμας «FOOD BROKERS» : 

Ο τρόπος Λειτουργίας

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Το προφίλ των Αγοραστών

Τα πλεονεκτήματα για τους Προμηθευτές

Τα πλεονεκτήματα για τους Αγοραστές

Η προβολή και προώθηση των προϊόντων με ένα κλικ από την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο

Οι συνδρομές και τα ειδικά προνομιακά πακέτα οικονομικών προσφορών

FOOD BROKERS – ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον Κόσμο» έγινε πράξη κι είναι στα χέρια σας με ένα …κλικ!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: 10.000 τουρίστες με 72 πτήσεις στο "Νίκος Καζαντζάκης" μέχρι την Κυριακή

Κρήτη - ακίνητα: Σταθερές οι τιμές - Πού υπάρχει ζήτηση

Κορωνοϊός: Self test και από τα σούπερ μάρκετ;

 

 

 

Ελλάδα

Λέσβος: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε περιπολικό του ελληνικού Λιμενικού

λιμενικό

Περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε σήμερα το πρωί περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο ελληνικό σκάφος.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους τους πληρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Θα ζήσουμε δίπλα-δίπλα με την Τουρκία, πρέπει να βρούμε τρόπο να συζητάμε

Παυλόπουλος: Ντροπή ένα τμήμα της Κύπρου να τελεί ακόμα υπό τουρκικό ζυγό

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπαρζανί με μήνυμα προς την Τουρκία