Ελλάδα

Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία σε Άνδρο και Σύρο

ΑΝΔΡΟΣ.jpg

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκονται οι Κυκλάδες με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δέχεται δεκάδες κλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα περισσότερα προβλήματα φαίνεται πως εντοπίζονται σε Άνδρο και Σύρο, όπου πραγματοποιήθηκαν πολλές πλημμύρες σε διάφορα σημεία, με αρκετούς οδηγούς να εγκλωβίζονται στα οχήματα τους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις στην Άνδρο, αφού εγκλωβισμένοι οδηγοί αναγκάστηκαν να καλέσουν βοήθεια για να βγουν από τα οχήματα τους.

Λόγω των έντονων φαινομένων παρατηρήθηκαν παράλληλα κατολισθήσεις, ενώ απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο του νησιού.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρήθηκαν και στη Σύρο με πολλά σημεία στο νησί, λόγω των έντονων καταιγίδων να πλημμυρίζουν.
 
 
 

Ελλάδα

Καραμπόλα με 7 οχήματα στη Θεσσαλονίκη - Εξετράπη νταλίκα

συγκρουση νταλίκας με φορτηγό.jpg

Καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, στην έξοδο προς Αθήνα, όταν εξετράπη νταλίκα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλα επτά οχήματα.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το φορτηγό με σιτάρι λόγω της ολισθηρότητας, έφυγε προς τα αριστερά και χτύπησε στις μπάρες με αποτέλεσμα το φορτίο να φύγει προς τα πίσω και να συγκρουστεί με άλλα οχήματα, ανάμεσά τους ένα φορτηγάκι. Στο σημείο της καραμπόλας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Τροχαίας.