Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 46 θέσεων στο ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, εκδόθηκε η 2Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/18.3.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

«Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 30 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Κρήτη

Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε!

Πτωση απο μπαλκόνι

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα ένας άνδρας 65 ετών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος στην οδό Μελισσηνών στην Αγία Τριάδα με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Δυστυχώς όμως λίγο αργότερα, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο.