Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα

Πάρος σερβιτόρος
 clock 12:25 | 17/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις μετά το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα στην Πάρο.

Το περιστατικό έφερε εκ νέου στο προσκήνιο εικόνες που είχαν καταγραφεί πριν από δύο χρόνια στη Ρόδο και είχαν προκαλέσει έντονο δημόσιο διάλογο για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό.

Το εν λόγω βίντεο, όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το MEGA, καταγράφηκε σε γνωστή παραλία της Πάρου και δείχνει εργαζόμενο σε κατάστημα εστίασης να εισέρχεται στα ρηχά για να γεμίσει τα ποτήρια πελατών με κρασί, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν το ποτό τους χωρίς να βγουν από τη θάλασσα.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει πλήθος σχολίων στα social media, με αρκετούς χρήστες να χαρακτηρίζουν την πρακτική απαράδεκτη και να εκφράζουν την άποψη ότι θίγει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.

Από την άλλη πλευρά, δεν έλειψαν και όσοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για μια μορφή εξυπηρέτησης που επιλέγουν να προσφέρουν ορισμένες επιχειρήσεις στο πλαίσιο της πολυτελούς εμπειρίας που παρέχουν στους πελάτες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν γαλάζιο»: Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης μετά τις διώξεις τεσσάρων βουλευτών

Φρένο στα λάθη του Κτηματολογίου βάζει η Κρήτη - Μεγάλη σύσκεψη στο Ρέθυμνο

Νέο κύμα αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν - Η Τεχεράνη προειδοποιεί για χτυπήματα σε αμερικανικές υποδομές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis