Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Νίκη των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την Κυριακή στις Ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Νίκη των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την Κυριακή στις Ευρωεκλογές
 clock 14:47 | 21/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνέντευξη τύπου διοργάνωσε σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου εν όψει της συγκέντρωσης και ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας στην κορύφωση της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ και του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής .

Παραβρέθηκαν και μίλησαν οι Παυλιδάκης Γιάννης ( Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής) και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου, Διακάκη Μαρία, Κριτσωτάκης Μιχάλης και Μιχελογιαννάκης Γιάννης καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για το νομό Ηρακλείου Τζανακόπουλος Δημήτρης.

Επίσης παρών ήταν και ο Ηλίας Λυγερός.

Στη συνέντευξη έγινε διπλό κάλεσμα : και για την ομιλία του Αλ Τσίπρα αλλά και για τις ευρωεκλογές της Κυριακής.

 

Με την συγκέντρωση , κορυφώνεται όπως τονίστηκε όχι μόνο η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αλλά και η καμπάνια του Κομματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο γι αυτό και αναμένεται να την παρακολουθήσει όλη η Ευρώπη.

Όπως τονίστηκε, οι εκλογές της Κυριακής είναι μια κρισιμότατη μάχη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πολιτική πορεία της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα της Αθήνας και της Αττικής, είναι προάγγελος της επερχόμενης ήττας των Κυβερνητικών δυνάμεων στις Ευρωεκλογές.

Και η Κρήτη την Παρασκευή το βράδυ απο τη πλατεία Ελευθερίας θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα νίκης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και παράλληλα καταδίκης των ακραίων νεοφιλελευθερων πολιτικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Για το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής , ο Μιχ. Κριτσωτάκης δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρα ικανοποιημένος , ο στόχος δεν επετεύχθη, όμως μπορεί να χάθηκε εκείνη η μάχη αλλά ο αγώνας θα κερδηθεί τη Κυριακή.

Συνέστησε δε και πάλι στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τη Κυριακή στις Περιφερεικαές επαναλειπτικές εκλογές, όπου γίνιουν, τους αντιμνημονιακούς μόνο, ειδικά τους αριστερούς υποψήφιους.

Για το Δήμο Ηρακλέιοιυ, συνεδριαζει σήμερα η δημοτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προφανώς θα αποφασίσει τα ίδια με αυτά που αφορούν στις Περιφερειακές.

ΟΙ σημερινές συναντήσεις του Ηλία Λυγερού με Γιάννη Κουράκη και Βασίλη Λαμπρινό, χαραχτηρίστηκαν ως εθιμοτυπικές.

 

Μανώλης Δερμιτζάκης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis