Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια διακινούσε υπαρχιφύλακας

Ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια διακινούσε υπαρχιφύλακας
 clock 19:31 | 22/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Εκτός από την ηρωίνη, διακινούσε και ναρκωτικά χάπια το κύκλωμα στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο 37χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του μαζί με δυο συνεργούς του.

Στο σπίτι του 54χρονου που συνελήφθη μαζί με τον αστυνομικό και έναν 41χρονο, βρέθηκαν 200 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού και 800 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση και κατασχέθηκαν. Οι τρεις τους είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Καρδίτσα έχοντας μαζί τους ηρωίνη βάρους 113,2 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός, που είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για διακίνηση ηρωίνης αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο, τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο υπαρχιφύλακας βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα κυνηγετικό μαχαίρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis