Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡ: Να αλλάξουν οι πολιτικές της κυβέρνησης

ΔΗΜΑΡ: Να αλλάξουν οι πολιτικές της κυβέρνησης
 clock 21:53 | 07/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Για ωραιοποίηση της κατάστασης και υποσχεσιολογία έκανε λόγο η Δημοκρατική Αριστερά σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, η ΔΗΜΑΡ  τόνισε πως «η ωραιοποίηση της σημερινής κατάστασης και η υποσχεσιολογία που σφράγισαν την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν μπορούν να αποκρύψουν την ανάγκη για ριζική αλλαγή των ακολουθούμενων πολιτικών».

«Η εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών δεν θεραπεύεται με επιδιορθώσεις, αλλά με ένα νέο, δίκαιο φορολογικό σύστημα. Η χώρα χρειάζεται ένα νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα δώσει επιτέλους ανάσες στην κοινωνία και θα βγάλει την οικονομία από το τέλμα της ύφεσης», πρόσθεσε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis