Κόσμος

Τον χώρισε επειδή ψήφισε... Τραμπ

Τραμπ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η 73χρονη Gayle McCormick χώρισε τον επί 22 χρόνια άνδρα της επειδή ψήφισε... Τραμπ.

Όπως αποκάλυψε η ψηφοφόρος των δημοκρατικών στον Independent, η ζωή της ήταν ήρεμη με τον με τον -ψηφοφόρο των Ρεπουμπλικανώ-ν σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι οι πολιτικές διαφορές τους σε κάθε εκλογική διαδικασία ήταν έντονες.

Το οριστικό τέλος ήρθε ωστόσο όταν ο άνδρας της McCormick αποκάλυψε σε ένα γεύμα με φίλους πως ψήφισε τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μου είναι αδύνατο ακόμη και μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου να ζήσω με έναν άνθρωπο που ψήφισε με τέτοια κριτήρια. Ανακάλυψα έστω και αργά πως αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας ενώνουν», τόνισε η 73χρονη, η οποία έχει ήδη υποβάλλει επίσημα αίτημα διαζυγίου.

Να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με την ίδια- ο άνδρας της προσπαθεί κάθε μέρα, εδώ και ένα μήνα, να την μεταπείσει... Άβυσσος η ψυχή των... ψηφοφόρων.
 

Κόσμος

Ιταλία: Η Pfizer μειώνει κατά 29% τις δόσεις εμβολίου που θα παραδώσει

εμβολια

Η φαρμακευτική εταιρία Pfizer αποφάσισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μειώσει κατά 29%, τις δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού που θα παραδώσει στην Ιταλία.

Το ανακοίνωσε ο Ντομένικο Αρκούρι, ειδικός επίτροπος που έχει ορίσει η ιταλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για μονομερή απόφαση».

Αντι για τις προγραμματισμένες 562.770 δόσεις, δηλαδή, από την εταιρία θα παραδοθούν στην Ιταλία 397.800 εμβόλια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης Κόντε, η μείωση αυτή θα επιβραδύνει τους ρυθμούς της διαδικασίας εμβολιασμού, σε δεκατέσσερις περιφέρειες της χώρας, επί συνόλου είκοσι.

Πηγές: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Βέλγιο - covid-19: Mολύνθηκαν τα δύο τρίτα των τροφίμων ενός οίκου ευγηρίας

Φον Ντερ Λάιεν στα ελληνικά: Ο εμβολιασμός ξεκίνησε... και φτάνει μέχρι τα ελληνικά νησιά!