Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA: Επέκτεινε τον αποκλεισμό των Ρωσικών ομάδων και για τη νέα σεζόν

uefa.jpg
 clock 22:28 | 02/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε συνέχεια των κυρώσεων στο Ρωσικό ποδόσφαιρο για την εισβολή στην Ουκρανία, η UEFA  αποφάσισε τη Δευτερα (2/5) τον αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις και για την επόμενη σεζόν όλων των ρωσικών συλλόγων, αλλά και των εθνικών ομάδων, όλων των κατηγοριών!

Όλα τα κλαμπ της Ρωσίας αποκλείονται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2022-23, τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Αυτό μάλιστα επηρεάζει και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από τον β’ προκριματικό γύρο τον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια, μοναδική εκκρεμότητα για να συμβεί αυτό είναι να μην πάρει την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» η Βιγιαρεάλ.

Οι Ισπανοί φιλοξενούν στο «Μαδριγάλ» την Τρίτη (3/5) τη Λίβερπουλ στον δεύτερο ημιτελικό, έχοντας ηττηθεί 2-0 στο «Άνφιλντ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Super League (Πλέι άουτ): Σπουδαία νίκη Λαμίας, συντριβή Απόλλωνα-Στην πρώτη θέση ο ΟΦΗ

ΟΦΗ: “Τέλος” ο Καστάνιος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis