Αθλητικά

Προς νέα αναβολή η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ

gspaepolikalinea.jpg

Νέα αναβολή αναμένεται να δοθεί στην έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα μετατέθηκε για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.
Ο προπονητής του ΟΦΗ περιμένει τη διοίκηση να πάρει απόφαση αλλά η νέα ολιγοήμερη αναβολή είναι πλέον πολύ πιθανή καθως μέσα στις επόμενες 24 ώρες επίκεινται διοικητικές αλλαγές.  
Μετά το ναυάγιο των επαφών με τον Ανδρέα Πάτση οι μέτοχοι είχαν σειρά συναντήσεων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Κρητικός επιχειρηματίας είναι θετικός στην αγορά μεγάλου αριθμοιύ μετοχών από τη νέα αύξηση του μετοχκού κεφαλαίου ύψους 650.000 ευρώ
Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στο νέο Δ.Σ που αναμένεται να προκύψει από τη Γενικη Συνέλευση της Δευτέρας 24 Ιουλίου. Πάντως από το παλιό Δ.Σ εκτός από τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη που έχει ηδη ανακοινώσει την παραίτηση του, αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις.

Αθλητικά

Εργοτέλης: Τίμησε την Σκαλοχωρίτη

skalohoriti.jpg

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα με τα Χανιά δώρισαν μια φανέλα και  έδωσαν  τιμητική πλακέτα στην  Δέσποινα Σκαλοχωρίτη για την πολύχρονη προσφορά της στον σύλλογο. Η κ. Σκαλοχωρίτη  διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου περνώντας από διάφορα πόστα  ενώ κάθισε και στην προεδρική καρέκλα αποτελώντας μάλιστα την πρώτη γυναίκα πανελλαδικά που λαμβάνει μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας ως παράγοντας.Επίσης ήταν και αθλήτρια στίβου του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί  ότι η κ. Σκαλοχωρίτη συνέβαλε τα μέγιστα για να αποκτήσει ο Εργοτέλης το δικό του "σπίτι" στο Μαρτινέγκο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: «Αγκάλιασε» τη 2η θέση(vid)

Grand Prix Ισπανίας: Νικητής ο Χάμιλτον